• Alles
  • (27)
    Evenement

Open Dag bij zorgboerderij Tro Tardi

zaterdag 14 september 13:00 uur

13:00, Alblasserdam, Tro Tardi. Zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel 9 in Alblasserdam houdt op zaterdag 14 september een open dag ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan.

Op de zorgboerderij staan rust, ruimte en regelmaat centraal. We bieden dagbesteding aan voor volwassenen, jongeren en kinderen met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, psychische problemen en Alzheimer.

Zij helpen met het verzorgen van de dieren, zo onderhouden we met elkaar de boerderij. Op zijn tijd is er ook plaats voor creatieve activiteiten en een spelletje.

Op de open dag zijn er verschillende kraampjes met diverse producten, waaronder edelstenen, zelfgemaakte producten, losse theesoorten, poppenkleertjes en er is informatie over coaching met paarden. Voor kinderen is er een spelletjeskaart te koop met activiteiten zoals ponyrijden en een prijzenrad. Verder kan er worden genoten van koffie met cake, broodje knakworst of hamburger, maar ook spirello's.

Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Alblasserdamse Rien van Zanten die getroffen is door de ziekte ALS. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Tro Tardi. De open dag is van 13.00 tot 16.00 uur.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }