• Alles

Meezingen en dansen tijdens Gouwe Ouwe in Papendrecht

donderdag 21 oktober 14:00 uur

Foto: Aangeleverd

14:00, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem in Papendrecht wordt op donderdag 31 oktober ‘Gouwe Ouwe’ gehouden.

Veel belangrijke momenten in ieders leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.

Belangstellenden zijn op 21 oktober vanaf 14.00 uur welkom om herinneringen op te halen in Theater De Willem tijdens ‘Gouwe Ouwe’. Het is die trip down memory lane; samen ouderwets genieten van de muziek van toen. Geniet van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Johnny Jordaan, live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen en vooral ook herinneringen ophalen.

Het theater voor deze middag speciaal is omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer. De entree is gratis, neem gezellig een buur, vriend of bekende mee. Samen maken we er een ouderwets gezellige middag van. Zaal open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis maar reserveer wél tijdig een kaartje via www.theaterdewillem.nl/gouweouwe of bel 078-6158226. Bezoekers hebben een coronabewijs nodig om binnen te kunnen.

Gouwe Ouwe wordt georganiseerd in samenwerking tussen gemeente Papendrecht, Theater De Willem en Stichting De Tijdmachine. Ook op 20 december 2021 en op 20 februari 2022 worden er opnieuw ouderwets gezellige Gouwe Ouwe-middagen gehouden.
deel deze activiteit

CustomHtml_5