• Alles
 • (70)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Theater

Luisterliedavond voor goed doel met Michael Prins in Alblasserdam

vrijdag 13 oktober 20:15 uur

20:15, Alblasserdam, Landvast. Lionsclub Alblasserwaard Souburgh organiseert op vrijdag 13 oktober in samenwerking met Landvast in Alblasserdam een avond met singer-songwriter Michael Prins.

De in Streefkerk geboren zanger is sinds 2013, toen hij nummer 1 werd in het programma 'De beste singer-songwriter van Nederland',een zeer veel gevraagd artiest in binnen- en buitenland. Hij treedt bijvoorbeeld regelmatig op in De Wereld Draait Door en heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam.

Toen de commissie Kunst en Cultuur van de Lionsclub hem benaderde voor een optreden en hem voorstelde een deel van de opbrengst te besteden aan een door de gemeente gesteund project om kinderen in contact te brengen met muziekinstrumenten, was hij meteen enthousiast.

Lionsclub Alblasserwaard Souburgh is er dan ook trots op een bijzondere 'luisterliedavond' te kunnen presenteren.

Voor verdere informatie en kaartverkoop worden belangstellenden doorverwezen naar sociaal cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. Reserveren ook online mogelijk via www.landvast.nl. Zaal gaat open om 19.30 uur, aanvang is om 20.15 uur. Entree bedraagt 22,50 euro.