• Alles
  • (27)
    Evenement

Groot muziekfeest in De Waard

vrijdag 27 september 14:30 uur

Foto:

14:30, Alblasserdam, Alblashof. Het is inmiddels een traditie: elk jaar organiseren de sociëteiten van Waardeburgh in Alblasserdam een groot muziekfeest.

Dit jaar vindt het muziekfeest plaats op vrijdag 27 september van 14.30 tot 16.15 uur in De Waard aan de Alblashof 1b in Alblasserdam. Gezelligheidskoor De Klinkers uit Alblasserdam komt optreden. Iedereen is welkom om te komen luisteren en mee te zingen met Nederlandse liedjes van vroeger.

Het repertoire van De Klinkers bevat onder andere 'Het dorp', 'Zomer in Zeeland' en 'Dans nog eenmaal met mij'. Op het feest kunnen mensen met elkaar van deze muziek genieten.

"Dat is ook het doel van de sociëteiten", vertelt Joke van den Berg, coördinator van de sociëteiten bij Waardeburgh. "Samen een leuke activiteit ondernemen. Zo zijn er groepen die met elkaar eten, handwerken of gewoon gezellig kopje koffie drinken. Eén keer peer jaar komen alle bezoekers van de verschillende sociëteiten bij elkaar voor het muziekfeest. Ook mensen die niet bekend zijn met de sociëteiten, maar veel van muziek houden zijn van harte welkom."

Gratis toegangskaarten

Voor dit optreden kan men tot en met 25 september toegangskaarten ophalen bij de receptie van De Waard; elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur of bij leerwerkbedrijf Smile aan de Maasstraat 30; elke werkdag van 09.30 tot 12.00 uur. De kaarten zijn gratis; men betaalt alleen per persoon twee consumptiemuntjes voor 3 euro.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }