Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (2)
    Evenement

De Grote Drie in concert komt naar Theater de Willem

zaterdag 10 oktober 19:30 uur

Foto: Bert Bons

19:30, Papendrecht, Theater De Willem. De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie over Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theater komt dit jaar weer terug naar de theaters in een nieuw jasje, een concertante versie. Op 10 oktober om 19:30 uur en 21:30 uur is het theaterconcert De Grote Drie te zien in Theater de Willem in Papendrecht.

Een theaterconcert vol bekende klassiekers, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – De grote drie. Deze veelgeprezen voorstelling, bekroond met een Musical Award voor beste kleine musical, vertelde het verhaal van de drie theatervedettes Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De diva’s worden gevolgd in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien. In De Grote Drie in concert ligt de focus op dit concert. Volledig ‘in character’ vertolken de drie actrices grote hits als Het is over, De minutenwals, Lou er ligt een lijster in de la, Herr Heinzelmann en Wat voor weer zou het zijn in Den Haag. Geniet van het rijke repertoire van ‘de grote drie’!

De Grote Drie in concert is op 10 oktober om 19:30 uur en 21:30 uur te zien in Theater de Willem in Papendrecht. Kijk voor meer informatie op www.degraafencornelissen.nl.


deel deze activiteit

CustomHtml_5