Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles

Blijspel Denk aan Mij! van PJG Toneel

maandag 16 september 20:00 uur

Foto: PJG Toneel

20:00, Alblasserdam, Landvast. PJG Toneel en Entertainment speelt binnenkort nog tweemaal het blijspel Denk aan Mij! in Alblasserdam en Streefkerk. Op maandag 16 september vanaf 20.00 uur is de uitvoering in Landvast in Alblasserdam (in het kader van het Havenfestival) en op vrijdag 20 september (ook vanaf 20.00 uur) in dorpshuis De Vijf Lelies in Streefkerk.

In Denk aan mij worden de ex-vrouwen van Bob onder valse voorwendselen naar zijn vakantiehuis in Zuid-Frankrijk gelokt. Aafke, Bobs eerste vrouw, die haar toevlucht zoekt in homeopathische middelen voor alle kwaaltjes die zij (denkt dat zij) heeft, arriveert als eerste bij het huisje in de zon. Al snel volgt Bobs tweede ex, Pem, een ijverige tuinier die sinds de scheiding van Bob de liefde van haar leven heeft gevonden in een vrouw. Als laatste sluit ook Doris aan, Bobs derde vrouw, een regelrechte stoeipoes die gelooft Bobs hart terug te kunnen winnen met haar charmes.

Maar Bob is er niet. Zijn huisbewaarder ontvangt de dames en dan begint het avontuur. Komt Bob ooit nog terug? En zo niet, wat gebeurt er dan met het vakantiehuisje?

PJG Toneel en Entertainment presenteert Denk aan mij een hilarisch blijspel van Hetty Heytink met vier damesrollen die vervuld zullen worden door Annemieke de Winter, Annet Bouter, Kim van Middelkoop en Milou den Besten.

Meer info over de voorstellingen en kaartverkoop via de locatie waar gespeeld wordt of de Facebookpagina van PJG.


deel deze activiteit

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }