Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (14)
    Evenement
  • (3)
    Algemeen

Bijbelquiz in de Elthetokerk in Alblasserdam

donderdag 24 januari 20:30 uur

Foto: ingimage

20:30, Alblasserdam, Elthetokerk. Op donderdag 24 januari wordt om 20.30 uur in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 22 te Alblasserdam de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld.

Al voor het achtste jaar gebeurt dit tijdens de Week van Gebed. De NBG-bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond. "De bijbelquiz blijkt nog steeds heel populair te zijn", zegt samensteller Frans van Houwelingen van het NBG.

"Sinds 2005 maken we elk jaar een bijbelquiz en de belangstelling daarvoor neemt nog steeds toe.Door de quiz ga je met andere ogen kijken naar sommige bijbelverhalen. Zelfs in de bekende verhalen ontdek je nieuwe dingen. En misschien geldt dat ook voor het kijken naar mensen. Vaak horen we dat het houden van een bijbelquiz samenbindend werkt. Mensen uit verschillende kerken, of helemaal geen kerk, ontmoeten elkaar in een ontspannen en informele sfeer."

De Alblasserdamse bijbelquiz begint om 20.30 uur. Om 19.30 uur is er eerst een viering in het kader van de Week van Gebed en aansluitend is er koffie en thee. Om 20.30 uur zal de quiz beginnen. Inloop voor alleen de quiz is vanaf ongeveer 20.15 uur. Toegang is gratis. Er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap. Aanmelden kan als team met vier personen of individueel. Ook ter plaatse kunnen er teams gevormd worden. Publiek is ook welkom. Aanmelden kan bij dominee Hester Radstake via radstake@elthetokerk.nl of 078-6912690.


deel deze activiteit