• Alles

Belle en het Beest De Musical in Theater De Willem

zondag 17 oktober 14:30 uur

Foto: Aangeleverd

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical. Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Op zondag 17 oktober vanaf 14.30 uur is de betoverende familievoorstelling te zien in Theater De Willem in Papendrecht.

Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische Van Hoorne-familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. Nu gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical. Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie.

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita en Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Daarnaast zal ook het inmiddels populaire en altijd komische duo Titus & Fien, gespeeld door de Ottolandse Michael van Hoorne en Esther van Santen, weer te zien zijn. In de voorstelling zullen zij zorgen voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud.

Het verhaal

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een Meet & Greet.

Zondag 17 september om 14.30 uur bij Theater De Willem, Van der Palmstraat 4 Papendrecht. Reserveringen: www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078-6158226. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BelleenhetBeest.
deel deze activiteit

CustomHtml_5