• Alles

Concert van muziekvereniging Soli Deo Gloria in Landvast

zaterdag 25 september 16:30 uur

Foto: Aangeleverd

16:30, Alblasserdam, Landvast. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam geeft zaterdagmiddag 25 september een concert in Landvast.

Met het concert gaat de vereniging ‘een beetje terug naar normaal’, want op deze datum vervalt ook van overheidswege de verplichte 1,5 meter regel. Helemaal normaal is het nog niet want van zowel het orkest als het aanwezige publiek wordt verwacht dat zij een geldige coronacheck QR code kunnen tonen als zij Landvast betreden.

Hierna hoeft geen 1,5 meter gehouden te worden, maar dat mag natuurlijk wel. De zaalindeling zal ruim van opzet zijn.

Het concert begint om 16.30 uur met een optreden van opleidingsorkest Solide, direct gevolgd door het fanfare orkest van Soli. Beide orkesten staan deze middag onder leiding van dirigent Jurgen Nab. Op het programma van het fanfare orkest staan de werken: Dynamica (Jan v.d. Roost), Shapes (Harrie Jansen), St Florian Choral (Thomas Doss) en afsluitend speelt het orkest de bekende March of the Minesweepers. Een uurtje mooie fanfare muziek, zoals dat vanwege de coronacrisis lang niet te horen was in Alblasserdam.

De muzikanten van Soli hebben echter niet stil gezeten en zodra de mogelijkheden daartoe waren direct het repeteren weer opgepakt. Het concert wordt gratis aangeboden, vooraf reserveren is wel noodzakelijk via de ticketservice van Landvast. Dit kan via www.landvast.nl, telefonisch of aan de balie van het cultureel centrum. Toegang is alleen mogelijk met een geldige coronacheck QR code. Meer informatie over de coronacheck is te vinden op www.coronacheck.nl.Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd
deel deze activiteit

CustomHtml_5