• Alles

Markt en kelderverkoop Grote Kerk

zaterdag 18 september 9:00 uur

Foto: Bert Bons

09:00, Alblasserdam, Grote Kerk. Zaterdag 18 september van 09.00 tot 16.00 uur is er markt op het kerkplein en weer kelderverkoop in de ruime kelders onder de Grote Kerk van Alblasserdam.

Met deze markt wordt er een nieuw seizoen kelderverkoop gestart. Op het plein staat de sieradenkraam. In het afgelopen seizoen zijn er veel spulletjes uit grootmoeders tijd verzameld en nu op deze zaterdag te koop. Naast de kerk is er rommelmarkt. Er is ook ruime gelegenheid om even te rusten met koffie, thee en fris.

Toestemming voor de markt is met voorwaarden: het kerkplein heeft één toegang vanaf het Cortgene aan de voorzijde van de kerk, de uitgang is aan de achterzijde naar De Haven. Er is één looprichting langs kraampjes en rommelmarkt. Uiteraard blijft ook de 1,50 meter van toepassing.

Er zijn veel meubels, glas en aardewerk, retro, brocante, exotica, nostalgie, daarnaast wanddecoratie, gereedschap, uitverkoop van kleding en boeken, waaronder veel christelijke schrijvers.

Met ingang van donderdag 23 september is de Kelderverkoop elke donderdag van 09.30 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur geopend.

De opbrengst van de markt is bestemd voor het onderhoud van het dak van de Grote Kerk. De Grote Kerk is niet alleen belangrijk voor de kerkelijke gemeente maar is dat ook als Rijksmonument voor geheel Alblasserdam. Voor meer informatie: www.kelderverkoop-alblasserdam.com.


deel deze activiteit

CustomHtml_5