Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Passieconcert in de Maranathakerk

zondag 29 maart 19:00 uur

19:00, Nieuw-Lekkerland, Maranathakerk. In de Maranathakerk aan de Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland wordt op zondag 29 maart vanaf 19.00 uur een Passieconcert gegeven door gospelkoor His Voice uit Alblasserdam en gospelkoor Genesis uit Nunspeet.

Het Passieconcert is een samengevoegd project van twee Amerikaanse projecten ('The Power of the Cross' en 'In my place') waarbij het publiek wordt meegenomen naar de voet van het kruis van Jezus. Het project wordt in het Nederlands gezongen.

Op verschillende wijze wordt er naar het lijdensverhaal gekeken, deels vanuit omstanders die erbij waren zoals Petrus maar ook vanuit het Goddelijk perspectief.

Door de prachtige muziek en indrukwekkende teksten komt het Paasverhaal tot leven en mag de wereld zien wat het lijden, sterven en opstanding van Jezus betekent tot de dag van vandaag.

Bezoekers worden uitgenodigd om in de ogen te kijken van Jezus, te ontdekken dat op Golgotha genade en recht elkaar ontmoeten, en te ervaren dat Gods onmetelijke liefde voor een ieder geldt.

Zo wordt het Lam van God aanschouwd, die door de kracht van het kruis de dood heeft overwonnen tot redding van de wereld. Dit project is geheel vertaald en wordt uitgevoerd in het Nederlands.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Jaco Mulder.

Het geheel duurt ongeveer 75 minuten. De toegang is gratis, wel zal er een collecte zijn voor de gemaakte kosten.


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }