Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Paasconcert in de Ichthuskerk

zaterdag 4 april 20:00 uur

20:00, Alblasserdam, Ichthuskerk. Gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg o.l.v. Marcel van der Poel en Christelijk koor de Morgenster uit Alblasserdam o.l.v. Leon van Veen verzorgen op zaterdag 4 april een Paasconcert in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam.

Het thema zal zijn 'For the love of all' en kaartjes zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf 19.30 uur voor €7,50. Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Een paar maanden geleden zochten de twee koren elkaar op om deze avond samen voor te bereiden. Op Reflexxion zitten nog een aantal mensen die vroeger op de Morgenster zaten, toen de koren allebei nog onder leiding stonden van Martin de Jong. Nu hebben beide koren al wat jaren een andere dirigent, maar het repertoire is bijna hetzelfde. Voor dit concert zingen ze drie nummers gezamenlijk en is er ook interactie met het publiek.

Ook het combo is vertrouwd voor beide koren, de piano zal bespeeld worden door Christiaan v/d Rhee en Jan-Willem Westdorp op de drums. Zijn broer Mark Westdorp is de bassist.

Een mooi concert voor iedereen die van gospelsongs houdt en graag meezingt.

Beide koren zijn ook dringend op zoek naar tenoren en bassen en hopen dat er mensen uit het publiek enthousiast worden om lid te worden.

Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Gereformeerde Kerk/ Maranathakerk, Peursumseweg 15 in Giessenburg.

Christelijk koor de Morgenster repeteert iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Koffiebar De Poort / Randweg 141 in Alblasserdam.


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }