Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Fien & Teun met Feest op de Boerderij

dinsdag 25 februari 14:30 uur

Foto: Aangeleverd

14:30, Papendrecht. Theater De Willem. Fien en Teun komen op dinsdag 25 februari vanaf 14.30 uur naar Theater De Willem voor hun show Feest op de Boerderij.

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling Feest op de boerderij! In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Ze leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de 'Boerderij Experience' in de foyer. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto.

Entree: €16,-. Tickets zijn te koop via www.theaterdewillem.nl, telefonisch via 078-6158226 of bij de kassa. 


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }