Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (10)
    Evenement

Peaky Blinders bij Biggelmee

zaterdag 25 januari 20:30 uur

20:30, Alblasserdam, Wapen van Alblasserdam. Biggelmee presenteert op zaterdagavond 25 januari  in Het Wapen van Alblasserdam een optreden van Peaky Blinders. Dit wordt weer een feest geheel in stijl van deze populaire serie, waarbij uiteraard weer iedereen in Peaky Blinders stijl wordt verwacht.

Peaky Blinders is een ruwe misdaadserie die draait om de gebroeders Shelby en speelt zich af in de jaren 20 en 30 van Birmingham. De Peaky Blinders maken de straten van de Engelse stad onveilig en laten zich kenmerken door hun 'flatcaps' met ingenaaide scheermesjes. De manier waarop historie en fictie in beeld worden gebracht in combinatie met de muziek levert stijlvolle beelden op en een geweldige sfeer. Inmiddels zijn er alweer twee delen uitgebracht Deze avond met live performance kan iedereen met de voetjes van de vloer.

De zaal gaat open om 20:30 uur. Leden betalen 5 euro entree en niet-leden 10 euro. Vooraf reserveren kan via www.biggelmee-vzt.nl/reserveren. Ticketverkoop loopt ook via het Wapen van Alblasserdam.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }