• Alles
  • (32)
    Evenement

Luisterclub Popmuziek weer op dinsdag 14 januari

dinsdag 14 januari 14:00 uur

Foto: nl.123rf.com

14:00, Alblasserdam, kantoor SWA. De vorig jaar opgerichte maandelijkse popluisterclub gaat weer plaatsvinden op dinsdag 14 januari van 14.00 tot 16.00 uur in het pand van Stichting Welzijn Alblasserdam.

Nieuw is de mogelijkheid om, behalve luisteren, ook delen van concerten te laten zien van bekende bands, zangers en zangeressen uit de popmuziek. Dus: luisteren en kijken.

De luisterclub is een gezellige bijeenkomst van oudere liefhebbers van popmuziek uit de vorige eeuw, dus de jaren 1960 tot 2000. Er wordt muziek gedraaid die het waard is om nog eens van te genieten en de deelnemers kunnen steeds hun mening geven, vragen stellen en ideeën aandragen. Muzikale herinneringen ophalen, of juist hele nieuwe songs ontdekken? Het kan allemaal.

De Popluisterclub is bedoeld voor ouderen maar natuurlijk zijn ook jongere muziekliefhebbers van harte welkom. De locatie is het kantoor van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) aan het Cortgene 20 in Alblasserdam. De toegang is gratis, maar wel graag even aanmelden bij SWA via 078-2021220.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }