Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles

Groot FamilieKerstconcert in Papendrecht

zaterdag 7 december 19:30 uur

Foto:

19:30, Papendrecht, Bethlehemkerk. In de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1 te Papendrecht wordt op zaterdag 7 december een groot FamilieKerstconcert georganiseerd. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (bijna 200 leden) o.l.v. Peter Overduin en het Mannenkoor Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk.

Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de organist André de Jager en de pianist Gezinus Veldman aan de vleugel en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Bijzonder verheugd is de organisatie met de medewerking van de bekende bariton Marco Bakker.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van prof. dr. Casper van Eijck, genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Het belooft een zeer gevarieerde en bijzondere avond te worden. Zie ook www.inspire2livemusic.nl.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartvoorverkoop: Sjaloom, Chr. Boeken en Muziek aan de Veerpromenade 18 in Papendrecht.
deel deze activiteit

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }