Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Studiemiddag met Heleen Bénard over profetische vreugde

donderdag 10 oktober 14:30 uur

14:30, Papendrecht, Elimkerk. Op donderdag 10 oktober is er in Papendrecht een studiemiddag met Heleen Bénard, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Profetische vreugde. De bijeenkomst wordt gehouden in de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht. De aanvang is om 14.30 uur en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël

Heleen Bénard: "Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over oorlog, geweld, ongerechtigheid. Maar er is ook hoop dat de duisternis plaats maakt voor licht. Een vonk die vuur ontsteekt dat ons kan verwarmen. Het is een prachtig geschenk van boven. In het Joodse geloof wordt dat geschenk gesymboliseerd door de sabbatskaars, die stralend licht geeft in je huis waar dan geen duisternis meer is. Wij als vrouwen zijn nodig om in deze verwarrende wereld dat licht toe te laten en laten inzien dat Gods altijddurende inzettingen dat meer dan waard zijn."

Achtergrond spreekster

Vanaf haar 21e werkte Heleen Bénard enkele jaren in Jeruzalem en sinds die tijd is Israël voor haar diep verbonden met Gods Woord. Heleen: "In de Bijbel wordt Israël 1477 keer genoemd, Jeruzalem 802 keer en Sion 157 keer. Als het voor mijn Hemelse Vader zo belangrijk is, wil ik ook voortdurend met Israël bezig zijn. Het is vreugde te ervaren hoe letterlijk het profetische woord vervuld wordt in onze dagen!" Ze besluit: "Gods Volk is in beweging. Lezend door de profeten zien we de komst van de Messias naderen. Bezig zijn met Israël is bezig zijn met je toekomst."


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }