Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Alblasserdam

vrijdag 20 september 19:30 uur

Foto: Henk Visscher

ALBLASSERDAM • Op vrijdag 20 september is er in Alblasserdam een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Op arendsvleugels. De bijeenkomst vindt plaats in het 't Scheepke, Rijnstraat 434 in Alblasserdam. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Ds. Kees van Velzen: "De arend behoort tot de meest indrukwekkende van Gods schepselen. Stormen zijn geen probleem. Hij houdt er van. Opmerkelijk dat Jesaja 40, wat begint met de opdracht om Israël te troosten, afsluit met het geheim van het vliegen van de arend: het uitslaan van de vleugels. En dat betekent God verwachten. In welke omstandigheid dan ook. De les voor Israël en voor ons!"

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }