Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (24)
    Evenement
  • (7)
    Algemeen

Zomeravondfeest bij de Zonnebloem

vrijdag 12 juli 16:00 uur

Foto:

16:00, Papendrecht, De Zonnebloem. Speeltuin De Zonnebloem organiseert op vrijdag 12 juli in samenwerking met Suppord (Jeugd- en jongerenwerk) van 16:00 tot 21:00 uur een zomeravondfeest voor alle kinderen in Papendrecht.

Tijdens dit feest in de speeltuin kunnen kinderen verschillende activiteiten doen onder andere sjoelen, knutselen, touwtje trekken, springen op het springkussen, dansworkshop en nog veel meer.

"Trek onder je kleding ook je zwemkleding aan want er zal ook een waterbuikschuifbaan staan. Hopelijk wordt het heerlijk weer en kunnen we lekker glijden", aldus de organisatoren.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom op het terras voor een hapje en drankje. Ook draait het rad van avontuur waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Wethouder Pieter Paans (van onder andere jeugdzaken) zal om 16.30 uur iedereen welkom heten en het feest officieel openen.

Tijdens dit feest is er ook een kinderrommelmarkt. Kinderen kunnen hun eigen speelgoed verkopen. Wie lid is van de speeltuin, kan dit gratis doen. Anders kost het 2,50 euro per persoon. Opgeven kan via info@speeltuindezonnebloem.nl.

De toegang voor het Zomeravondfeest is gratis. Speeltuin De Zonnebloem is gevestigd aan de Lisbloemstraat 13 in Papendrecht.


deel deze activiteit