Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (24)
    Evenement
  • (7)
    Algemeen

Korenconcert Dorpsbehoud in Muziektent

vrijdag 21 juni 19:30 uur

Foto:

19:30, Papendrecht, Muziektent. Stichting Dorpsbehoud Papendrecht start de zomeravondconcerten van 2019 op vrijdag 21 juni van 19.30 tot 23.00 uur met het traditionele Korenconcert.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door vier Papendrechtse koren, die elk twee keer optreden. Het gaat om Melange Rood,Schipperskoor De Pontonniers, Popkoor Papendrecht en Zzingg. De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met luisterliedjes, meezingers en stevige rocknummers.

De finale, met een paar overbekende nummers, wordt door de vier koren gezongen met hulp van het publiek.

In de koek-en zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en zopietent. Entree is gratis.

De concerten van 2019 worden gesponsord door: Bunkerstation Papendrecht, Aann.Bedr. Gebr. De Koning, Lésèc Beveiliging; Ronald Verkeersopleidingen en Vego Papendrecht. Daarnaast ook dank aan: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, Rode Kruis, afd. Alblasserwaard en de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Vrijdagavond 30 augustus is het volgende concert in de Muziektent. Dan wordt het Ouderen Jongerenconcert gehouden met met medewerking van de Papendrechtse Popgroep Dad & The Studs.


deel deze activiteit