Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Paaspraise op zondag 21 april bij Jozua

zondag 21 april 20:00 uur

Foto:

20:00, Alblasserdam, Jozua. Tijdens Pasen, het feest van de opstanding van Jezus Christus, organiseert evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard traditiegetrouw een Praiseavond. Deze praiseavond vindt plaats op zondagavond 21 april.

Deze keer vult de Psalmenband ´Levenslied 2.0´ het programma in, in samenwerking met het Jozua Praise Koor. De band Levenslied 2.0 brengt op eigentijdse en gevarieerde wijze voornamelijk Psalmen. De twaalfkoppige band bestaat uit zes zangers en een volledig muziekteam. Naast eigen arrangementen komen er ook uitvoeringen van onder andere The Psalm Project en Psalmen voor Nu voorbij. Het Jozua Praise Koor zal bij diverse liederen voor extra, feestelijke versterking zorgen. Daarnaast verzorgt de voorganger Gerrit Mes van Jozua een korte overdenking.

Iedereen die samen met de band en het praisekoor het feest van Pasen wil meevieren is van harte uitgenodigd op eerste paasdag, zondag 21 april. De avond begint om 20:00 uur in het gebouw aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam. De zaal gaat open om 19:30 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor kinderen in projecten van Compassion in Tanzania. Voor meer informatie over Evangelische gemeente Jozua: www.jozua-ega.nl.


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }