Logo hetkontakt.nl/klaroen
  • Alles
  • (15)
    Evenement
  • (5)
    Algemeen

Lentemarkt bij Rehobothkerk in Nieuw-Lekkerland

zaterdag 23 maart 8:30 uur

Foto:

NIEUW-LEKKERLAND • Bij de Rehobothkerk ter hoogte van het winkelcentrum aan de Planetenlaan wordt op zaterdag 23 maart tussen 08.30 en 16.30 weer de Lentemarkt gehouden van de Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg.

De Lentemarkt is al jaren een grote publiekstrekker in de regio, omdat er een ruim aanbod is voor jong en oud. De meer dan 45 kramen, gecombineerd met een aantal tenten en het kerkgebouw, hebben een gevarieerd aanbod van eigen werkgroepen en externe standhouders. Het is indrukwekkend om te zien wat alle werkgroepen in de afgelopen maanden hebben gepresteerd. Een grote publiekstrekker is de rommelmarkt die deze editie groter is dan ooit te voren. Waardevolle artikelen die een tweede leven gegeven worden. Groot en klein meubilair, huishoudelijke apparaten, potten, pannen, serviesgoed maar ook een groot aanbod aan boeken en tweedehands kleding. Het rad van avontuur zal de gehele dag doordraaien en er zijn prachtige prijzen voor jong en oud te winnen.

Bij de groente en fruitkraam kunnen verse producten in grote hoeveelheden tegen marktprijzen ingeslagen worden. Bij de bloemenkraam worden prachtige bloemstukken, planten en bloemen aangeboden en een stukje verderop zijn er leuke en originele creaties te koop in de creakraam. De houtkraam heeft weer een modern en leuk assortiment te koop van leuke materialen. Denk aan steigerhouten trappetjes, opbergrekken en bankjes maar ook combinaties tussen steigerhout en steigerpijp voor kapstokken en wandrekken. Daarnaast zijn er prachtige handgemaakte kaarten en leuke creatieve hebbedingetjes te koop voor bijzondere gelegenheden. Er zijn meerdere kramen van ondernemers uit de regio waar speelgoed, verse noten, haaraccessoires, huidverzorgingsproducten, sieraden en babyproducten tegen aantrekkelijke prijzen te koop zijn. Ook aan de inwendige mens is gedacht en er is veel lekkers te koop. Verse koffie en thee met gebak, heerlijke broodjes gezond, verse friet, broodjes hamburger, braadworsten, vers gebakken stroopwafels en ambachtelijke oliebollen.

Speciaal voor de jeugd zijn er heel de dag spellen te doen. Voor een kleine bijdrage kunnen de kinderen op het gezellige spellenplein gebruik maken van 8 spelen, inclusief drinken en wat lekkers. Speciale attracties zijn een luchtkussen en een klimtoren. Ook kunnen jong oud zijn of haar kwaliteiten tonen in de schiettent en met een klap op de spijker kun je ook nog eens je tegenstander aftroeven met spijkerslaan. De vertrouwde enveloppenstand met een altijd prijs garantie zal er ook weer zijn. Ook de oudere jeugd doet mee door middel van een sponsoractie.

Zoals gebruikelijk komt een groot gedeelte van de opbrengst ten goede aan anderen. Dit jaar is er gekozen voor de stichting Open Doors, een stichting die christenen ondersteunt die verdrukt of vervolgd worden. Het andere gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan onderhoud en renovatie van de kerkgebouwen van de gemeente Kinderdijk Middelweg, zodat het kerkgebouw ook breder ingezet kan blijven voor het vieren van bruiloften, recepties, jubilea en verjaardagen.

Voor meer informatie: www.hervormdegemeentekinderdijk-middelweg.nl.






deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK