Afbeelding

Eerste G handbalwedstrijd bij DES '72 groot succes

Sport 189 keer gelezen

PAPENDRECHT • Afgelopen vrijdagavond was de eerste handbalwedstrijd van DES '72 tegen Achilles, het sterke G-team uit Gorinchem.

Er hing een goede sfeer. Het weer was goed en er was veel publiek.  De mannen van Achilles speelden goed. Ze spelen al jaren samen en zijn Nederlands handbalkampioen. Hun spel kenmerkte zich door goed samenspel en ze lieten mooie combinaties zien.

Voor de meeste dames en heren van het G team van DES'72 was dit de eerste echte handbalwedstrijd. Iedereen was dan ook verrast door het goede spel dat ze lieten zien. Het team maakte indruk doordat ze al zo goed konden samenspelen en er zijn mooie doelpunten gescoord. Ook waren we blij met de twee nieuwe spelers die gisteravond voor de eerste keer meededen. De eindstand was 6-11 en hier zijn de handballers van DES heel trots op.

De trainingen zijn voor nu even gestopt. Na de zomer vakantie wordt er op 6 september weer gestart met de training om voor te bereiden op hun geheel nieuw en uitdagend handbalseizoen.

Op woensdag 17 juli is de afsluitende wedstrijd van het seizoen tegen Achilles uit Gorinchem. Deze wedstrijd start om 19.00 uur in Gorinchem. Wie mee wil doen, kan een berichtje sturen naar info@des72.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden