Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De dames van Smash promoveren toch naar de promotieklasse.
• De dames van Smash promoveren toch naar de promotieklasse.

Dames 1 Smash '66 toch naar promotieklasse

  •   96 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Volgend seizoen komt het eerste damesteam van volleybalvereniging Smash '66 toch uit in de promotieklasse.

Een aantal weken geleden werd in Dordrecht de promotie/degradatiewedstrijd op een haar na verloren van RVC Libanon. Smash verloor die wedstrijd met 3-2, waarvan de laatste set met 16-14. Omdat Smash van de verliezende teams wel de meeste punten behaalde werd het team de eerste reserve en nu er een team zich terug getrokken heeft, promoveert Smash alsnog en gaat het van de eerste klasse naar de promotieklasse.

Een mooie opsteker aan het einde van het seizoen, zowel voor het eerste damesteam dat een prima seizoen draaide onder trainer/coach Herman Brouwer, maar ook voor de volleybalvereniging zelf. De senioren gaan volgend seizoen spelen met drie damesteams, een herenteam en een recreantenteam.

Vooral het herenteam zoekt nog wat versterking, maar ook dames  kunnen vrijblijvend mee komen trainen op een van de trainingsavonden, om te ervaren of volleybal iets voor hen is en zich eventueel aan te sluiten bij een van de teams. Voor meer informatie: www.smash66.nl of technischezaken@smash66.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }