Afbeelding

De Geul actief bij zwemcircuit in Krimpen

Sport 174 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 19 januari was in Krimpen a/d/ IJssel het derde deel van het junioren-jeugd-senioren circuit, waar ook een groepje Geulers onder leiding van trainster Erica Muller actief was.

Bij de senioren kwam Liam bij de heren in actie en bij de dames verscheen Zoë aan de start. Liam zwom zowel de 50 m als de 100 m vrije slag en werd op beide afstanden derde. Zoë zwom de 50 m en de 100 m rugslag. Op de 100 m eindigde ze als derde.

Bij de jongens junioren-2 zwommen Aaike en Tjomme. Ze kwamen beide aan de start op de 50 en 100 m vrije slag en de 50 m schoolslag. Aaike werd op alle afstanden tweede en wist zijn tijd op de 100 m vrije slag te verbeteren. Tjomme eindigde als derde op de 50 en de 100 m vrije slag. Hij wist zijn tijd op de 50 m schoolslag te verbeteren.

Bij de meisjes junioren zwommen Evi (junioren-2), Laura (junioren-2), Daphne (junioren-3) en Donna (junioren-1). Evi verscheen aan de start bij de 200 m vrije slag en de 50 m rugslag, waarbij ze op de 200 m vrije slag een PR zwom. Laura zwom de 200 m vrije slag en de 50 m vlinderslag, waarbij ze op de vlinderslag als tweede eindigde. Daphne zwom de 200 m vrije slag en de 100 m rugslag. Op beide afstanden werd zij derde en wist ook op beide afstanden haar tijd te verbeteren: op de vrije slag zwom ze 8 seconden van haar tijd af. Donna verscheen aan de start van de 200 m vrije slag en 50 m rugslag. Ook zij wist op beide afstanden haar tijd te verbeteren: op de vrije slag haalde zij maar liefst 16 seconden van haar tijd af. Ze eindigde bij de vrije slag als tweede en bij de rugslag als derde.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden