Logo hetkontakt.nl/klaroen

Collectief falen voor heren 1 DES '72

  •   34 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Afgelopen zondag verloren alle teams van DES '72.

Tot aan dit weekeinde stonden zowel heren 1 alsmede de heren junioren fier aan kop. Hier kwam echter een einde aan. Zowel heren 1 als de heren junioren verloren hun uitwedstrijd. Heren 1 speelde een ongelukkige wedstrijd tegen Saturnus Leiden en verloor terecht met 31-27. Collectief falen bezorgde de heren hun eerste verliespunten. Zij staan nog wel bovenaan met twee punten voorsprong op WHC uit Den Haag, die zij in een thuiswedstrijd nog tegen komen.

De heren junioren verloren onverwachts van Ventura/Twist met 28-27. Verdedigend hadden de heren junioren het lastig tegen de sterke opponent en aanvallend verliep het ook niet als gebruikelijk. De heren junioren staan nu gelijk met Helius uit Hellevoetsluis.

De heren combinatie DES '72/Saturnus '72 wachten ook nog op hun eerste winst. Dit lukte afgelopen weekeinde helaas niet. Zij verloren van Roda '71 met 28-20.

Afgelopen woensdag wonnen de Dames midweek wel tegen HVOS met 10-5. Deze stand werd pas in de tweede helft veilig gesteld. In de eerste helft werd teveel gemist.

Afgelopen zaterdag wonnen bij de jeugd meisjes C alweer hun wedstrijd. Nu werd DIOS van het veld geveegd met 27-11. In deze poule lijkt het kampioenschap te gaan tussen DES '72 en Helius uit Hellevoetsluis.

De D-jeugd wist in een degelijke wedstrijd ook te winnen met 15-9 tegen Twist, waardoor zij zich nestelt in de middenmoot van haar poule. De E-jeugd redde het dit weekeinde niet tegen MOK uit Dordrecht en verloor met 10-2.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }