Logo hetkontakt.nl/klaroen

Badmintonclub Phoenix'17 uit Papendrecht begint opstartgroep

  •   107 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Op vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur zal badmintonclub Phoenix'17 uit Papendrecht een opstartgroep beginnen voor iedereen van 18 tot 88 jaar: De Phoenix StartUp. Deze trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Deze opstartgroep is voor iedereen die wil gaan sporten in het nieuwe jaar en fitheid wil verbeteren. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert men in twaalf lessen om de conditie en techniek te verbeteren en bevordert men de algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties, maar om algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid. Natuurlijk maakt men vanzelf kennis met de badmintonsport.

Niveau
Een bepaald niveau heeft men voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat men mee moet nemen, zijn stevige zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht. De investering in fitheid zal voor deze twaalf lessen 50 euro zijn.

De lessen zijn voor iedereen van 18 tot 88 jaar en duren 1 uur en 15 minuten. Na elke les wordt de opgedane kennis en ervaring geëvalueerd in een ontspannen setting.

Infoavond
Voorafgaand aan de start van de trainingen is er een mogelijkheid om op vrijdag 11 januari eerst de infoavond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 20:00 uur is men van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De data en opbouw van de trainingen, de intensiteit, de technieken en op welke wijze er aan conditie wordt gewerkt, passeert dan de revue.

Dat biedt een mooie gelegenheid om erachter te komen of deze opstart groep en de badmintonsport iets is. Tijdens de presentatie is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen en kan men zich inschrijven. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Voor meer informatie: www.phoenix17.nl/startup.php. Inschrijven kan door te mailen naar info@phoenix17.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }