Logo hetkontakt.nl/klaroen

Groot Papendrechts Dictee voor 14e keer

  •   18 keer gelezen

PAPENDRECHT • Voor de veertiende keer op rij organiseert de sectie Letteren van de stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP) het Groot Papendrechts Dictee. Dit vindt plaats op woensdag 13 november in zalencentrum De Palm in Papendrecht.

Het Dictee wordt dit jaar geschreven door drievoudig winnaar Randy van Halen. Net als in de voorgaande jaren kunnen personen meedoen die wonen in één van de Drechtsteden of in de Alblasserwaard. Er is één categorie: zestien jaar en ouder. Er valt een eerste, tweede en derde prijs, respectievelijk een VVV-bon van 40, 30 en 20 euro te verdienen. De zaal is met zestig deelnemers vol. En is vol is helaas echt vol.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven, secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Zij is van maandag tot en met donderdag tot 15.00 uur telefonisch te bereiken op 078-7706308. Men kan ook een e-mail sturen aan w.vdhoeven@papendrecht.nl. Na aanmelding krijgt men een bevestiging toegestuurd.

De toegang en deelname zijn gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook toeschouwers zijn welkom. De zaal in De Palm te Papendrecht gaat open om 19.30 uur. Het dictee wordt opgelezen vanaf 20.00 uur.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }