• BBrothers kiss the Frog tijdens Big Rivers.
• BBrothers kiss the Frog tijdens Big Rivers. Foto: Faysal Boudihi

BBrothers kiss the Frog in Theater De Willem

Algemeen 355 keer gelezen

PAPENDRECHT • Zaterdag 2 november treedt het gezelschap BBrothers kiss the Frog op in theater de Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Maar liefst elf mannen en vrouwen gaan schuil achter deze naam. Begin 2019 vond er een tribute plaats in Bibelot in Dordrecht. De heren van the BBrothers  wilden hiermee de muziek van de Nederlandse funkband The Frog opnieuw onder de aandacht brengen. Begin jaren 80 was deze band wereldberoemd in Rotterdam en omstreken en een voorbeeld voor een hele generatie muzikanten uit onze regio. De gebroeders De Boer en Van der Burgh van The BBrothers kregen bij deze tribute ondersteuning uit de Frog-gelederen. Verschillende oud-Frog-leden deden vervolgens mee aan de tribute. Het concert was een succes. Vandaar dat er snel besloten werd om hier een vervolg aan te geven.

BBrothers kiss the Frog trad vervolgens deze zomer op tijdens Big Rivers in Dordrecht en gaat nu het theater in. Speciaal voor dit concert komt de band met 'nieuw' materiaal uit het Frog-repertoire en zijn andere songs aangepast voor het theater. Verder zal RTV Papendrecht voor de omlijsting zorgen met de uitzending van het radio-programma 'Back tot the Roots' vanuit de foyer, met interviews met Frog-leden, de live uitzending van het concert en een fijne afterparty tot slot. Verder zijn de Frog-albums gesigneerd te koop en is er een meet&greet na afloop.

kaarten kosten 17,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl. Meer info over BBrothers kiss the Frog: www.facebook.com/bbrotherskissthefrog.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 23 uur geleden
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52
• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 27 mrt, 08:19

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden