Afbeelding
Foto: Bert Bons

Bijna 200 kinderen bij Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 557 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Bijna 200 kinderen zijn maandagochtend begonnen aan de Vakantie Bijbel Week in De Wegwijzer en de Rehobothkerk in Nieuw-Lekkerland.

Kinderen horen een bijbelverhaal, zingen, knutselen,zien sketches en zoeken een schat. Thema is dit keer 'Schatrijk'. 

Tijdens de Knabbel- en Babbel verdiepen de kinderen zich in het Bijbelverhaal dat zojuist verteld is. Een stapel grote stenen herinnerden de Israëlieten aan het wonder van het pad in de Jordaan om in het Beloofde Land te komen. De grotere kinderen maken zelf hun eigen memobord en de jongste kinderen gaan naar huis  met een heuse groepsfoto in een zelfgemaakt fotolijstje. De tieners zijn begonnen aan de uitdaging om een memorial te maken van speksteen.
Alle kinderen van 4-12 mogen alle dagen komen, ook als ze op andere dagen niet geweest zijn. En iedereen is uitgenodigd tijdens de afsluiting op vrijdagmiddag rond 11.30 uur. Na afloop staat er voor de tieners nog iets op het programma bij het bruggetje  naar Tiendweg. Leuk als ze door heel veel mensen worden aangemoedigd. Graag nodigen we ook iedereen uit voor de Themadienst op zondag om 10.00 uur in de Rehobothkerk.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden