Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Voorleesuurtjes in de bibliotheek van Papendrecht

Algemeen 128 keer gelezen

PAPENDRECHT • In september duiken ze weer op in Papendrecht: de VoorleesHelden van de Bibliotheek AanZet!

Ze zijn er vanaf woensdag 4 september in de bibliotheek aan de Veerweg in Papendrecht. Want voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk. Kinderen die worden voorgelezen, krijgen meer taalgevoel, een grotere woordenschat én een grotere fantasie. Daarom zijn de VoorleesHelden in het leven geroepen. Het is een overkoepelende campagne voor alle voorleesactiviteiten van de Bibliotheek AanZet.

De bibliotheek heeft voorleesuurtjes voor twee doelgroepen: de VoorleesHelden Mini voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar en de VoorleesHelden voor kinderen van 4 tot en met  6 jaar. Beide starten in Bibliotheek Papendrecht vanaf september. De VoorleesHelden Mini komen elke week langs, op woensdag van 10.30 tot 11.00 uur en de VoorleesHelden voor de iets grotere kinderen op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur. Kinderen luisteren hier naar de mooiste, spannendste en avontuurlijkste verhalen, aansluitend bij hun leeftijd. Verder is er ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Ook krijgen bezoekers tips over geschikte boeken en hoe je voorlezen nog leuker kan maken. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden