Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Geurt Mouthaan

Inschrijven voor Timmerdorp Alblasserdam

  •   89 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus wordt de eerste editie van Timmerdorp Alblasserdam gehouden.

Drie dagen lang timmeren en bouwen met als eindresultaat de mooiste hut van Alblasserdam en omstreken. Kinderen die ervan houden om de handen uit de mouwen te steken, minimaal zes jaar zijn en niet ouder zijn dan veertien, mogen individueel of als groep van maximaal 6 personen op zaterdag 29 juni van 10:00 tot 13:00 uur inschrijven in de Havenkerk te Alblasserdam. Wie jonger is dan negen jaar, moet verplicht een begeleider bij zich hebben om mee in te schrijven. Meer informatie is te vinden op www.timmerdorpalblasserdam.nl/huisregels.

Stichting Timmerdorp Alblasserdam is dit jaar opgericht met als doel de kinderen een aantal dagen lekker bezig te laten zijn met hout en houtbewerking met als doel het timmeren van hutten. Na drie succesvolle jaren in samenwerking met Jeugdland Alblasserdam gaat de stichting nu zelfstandig door om een Timmerdorp te organiseren op sportpark Souburgh nabij de velden van vv Alblasserdam.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }