Logo hetkontakt.nl/klaroen
ingezonden mededeling

Stijlvol overnachten in een lodge op Safari Resort Beekse Bergen

  •   84 keer gelezen

PAPENDRECHT • Safari Resort Beekse Bergen haalt Afrika naar Nederland. Niet alleen qua dierenrijk. Oók betreft het interieur. Verblijf in een Savanne Lodge en laat je inspireren door de perfect afgestemde inrichting en variëteit aan creatieve meubels.

De vrijstaande Savanne Lodges van Safari Resort Beekse Bergen liggen vlak aan een uitgestrekte savanne, aan het water en aan een leeuwenvlakte. Ervaar het ultieme Afrikaanse vakantiegevoel geheel in eigen land. Kom tot rust te midden van de indrukwekkende natuur en slaap op alle fronten letterlijk tussen de wilde dieren, want het buitenleven loopt op een natuurlijke wijze over in de lodge. Zo vind je zebra-printen op de lampen en giraffe contouren in de badkamer.

Je hebt de beschikking over ruime slaapkamers, een luxe badkamer, voorzien van een aparte inloopdouche, een ruim bad en een luxe sauna. In de keuken vind je een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Alle materialen en meubels zijn op elkaar afgestemd. De aardetinten gecombineerd met ludieke Afrikaanse printen zorgen voor een bijzondere ambiance. Je waant je echt op safari.

Safari Resort Beekse Bergen ademt Afrika
Het creatieve interieur is geïnspireerd op de Afrikaanse Tribes Gurunsi of Mursi, inheemse bevolkingsstammen van Afrika. De karakteristieke onderkomens doen je direct denken aan een vrij leven. 110 vierkante meters aan Afrikaanse sferen laten je even volledig tot jezelf en elkaar komen.

Alles is gelijkvloers en er zijn rolstoelvriendelijke varianten beschikbaar voor diegenen die slecht ter been zijn. Terwijl je ontspant op de houten loungebank krijg je gezelschap van langslopende giraffen, zebra's en andere wilde dieren. Zo worden al je zintuigen continu geprikkeld.

Bijzonder overnachten
Parkeer de auto in het Brabantse land en ga het Afrikaanse avontuur tegemoet. Na overdag een actieve, avontuurlijke safari beleefd te hebben, eet je African style in Restaurant Moto en doe je nog een drankje in Pamoja Lounge. Hop volledig relaxed terug naar de gemoedelijke Savanne Lodge die jouw tijdelijke thuisbasis vormt en val in slaap met dierengeluiden op de achtergrond.

Op velerlei vlakken is dit een woonbeleving die zich niet in woorden laat uitdrukken. Als liefhebber van interieur wil je dit daarom zonder meer aan den lijve ervaren.

Link: https://www.parkvakanties.nl/vakantiepark-safari-resort-beekse-bergen/

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }