Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Projectontwikkelaar Sebastiaan Docters van Leeuwen (van Wanrooij Projectontwikkeling) en Directeur Jos Blokland (Blokland Bouwpartners) bij ondertekening van de realisatieovereenkomst.
• Projectontwikkelaar Sebastiaan Docters van Leeuwen (van Wanrooij Projectontwikkeling) en Directeur Jos Blokland (Blokland Bouwpartners) bij ondertekening van de realisatieovereenkomst.

Handtekeningen voor 39 woningen in project Entree van Matena

  •   119 keer gelezen

PAPENDRECHT • Van Wanrooij Projectontwikkeling en Blokland Bouwpartners hebben een zogenaamde realisatieovereenkomst ondertekend voor de bouw van 39 woningen in het project Entree van Matena in Papendrecht. Dit betekent dat de (bouw) voorbereidingen nu echt kunnen starten.

Het Land van Matena ligt tussen het nieuw ingerichte groengebied langs de Matenasche Scheidkade in Papendrecht en de wijk Baanhoek-West in Sliedrecht. Het woongebied grenst aan de Tiendzone, een bijzonder stuk behouden cultuurhistorie.

In het entreegebied van Land van Matena realiseert Blokland Bouwpartners in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling, 39 fraaie, rijk detailleerde en gasloze woningen. Er komen 12 royale twee onder een kap woningen met garage, 19 zeer ruime rij- en hoekwoningen met 3 woonlagen. Tot slot worden er acht exclusieve herenhuizen gerealiseerd met vier woonlagen.

Nu de realisatieovereenkomst getekend is, zal onder andere de benodigde omgevingsvergunning binnenkort worden aangevraagd. Naar verwachting zal Blokland Bouwpartners in het eerste kwartaal van 2020 starten met de nieuwbouw en zullen de eerste woningen in 2021 opgeleverd worden.

De verkoop is in handen van Kooyman Eigenhuis Makelaars en Waltmann Makelaars en zijn er reeds 32 woningen onder optie.

Meer informatie: www.entreevanmatena.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }