Afbeelding

Opfriscursus in Molenlanden: autorijden voor senioren

Algemeen 112 keer gelezen

MOLENLANDEN • Donderdag 6 juni organiseert Veilig Verkeer Nederland, samen met de gemeente Molenlanden en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een Opfriscursus Rijvaardigheid voor senioren.

Deze cursus is bedoeld voor senioren om theoriekennis over verkeer over te brengen maar ook om te kijken of hun eigen ontwikkelde rijstijl veilig is. Door VVN worden dan persoonlijke adviezen gegeven om de rijvaardigheid te bevorderen en zolang mogelijk mobiel te blijven. Ook is er een reactietest en wordt er een oogmeting aangeboden. Opgeven kan tot 31 mei.

De cursus vindt plaats in en bij het Bruisend Hart aan het Dirk IV-Plein in Hoornaar. Er is een ochtendsessie van 08.30 tot 12.00 uur en een middagsessie van 13.00 tot 16.30 uur.

Iedere belangstellende, ouder dan 65 jaar, die in het bezit is van een geldig rijbewijs, auto of brommobiel en woonachtig is in de gemeente Molenlanden kan meedoen. Aanmelden kan bij mevrouw L. de Jong van Veilig Verkeer Nederland via werkgroepsenioren@kpnmail.nl of 0184-685317. Deelname kost 15 euro.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden