Feestelijke opening fase 2 riool- en wegreconstructie Blokweer

  •   59 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Fase 2 van het project 'Riool- en wegreconstructie Blokweer' in Alblasserdam wordt op zaterdag 25 mei om 10.00 uur feestelijk geopend.

Het groen, de riolering en de bestrating in de wijk Blokweer worden in fases opgeknapt. De werkzaamheden in fase 2 zijn na de zomervakantie van 2018 begonnen en nu bijna afgerond.

Activiteiten
Wethouder Peter Verheij verricht de openingshandeling samen met een lid van de wijkgroep Blokweer 2. Er is op de parkeerplaats op de kruising Zwenkgras-Liesgras gelegenheid om onder het genot van een kop koffie en wat lekkers bij te praten met de wethouder, de wijkgroepleden, aannemer en belangstellenden. Aansluitend biedt stichting Natuurparel Liesgras leuke activiteiten aan voor jong en oud om haar éénjarig jubileum te vieren.

Ook het ABC-team en de Stichting Welzijn Alblasserdam werken hieraan mee. Het is mogelijk om een ritje te maken met paard en wagen, een rondleiding te krijgen van een imker of mee te doen aan een creatieve activiteit in de natuur. Kinderen mogen de pony's in de wei aaien of aan de slag gaan met een kleurplaat.

Samenwerking
Het ontwerp van Blokweer 2 fase 2 is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente, bewoners en de wijkgroep Blokweer 2. Het resultaat mag er zijn: een goed ingerichte en prettig ogende buitenruimte. De gemeente Alblasserdam is trots op deze samenwerking en bedankt alle bewoners voor het begrip tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Informatie
Het ontwerp van fase 2 van 'Riool- en wegreconstructie Blokweer' en informatie over het project is te vinden op de website https://www.alblasserdam.nl/werk-in-uitvoering/herinrichtingsprojecten/blokweer2.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }