• Britt Harmsen doet ook mee aan de ijsshow.
• Britt Harmsen doet ook mee aan de ijsshow. Foto: Omar Arvelo

Glansrol voor Papendrechtsekunstrijdsters in ijsshow Urban Dynamics

Algemeen 211 keer gelezen

DORDRECHT/PAPENDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt op zondag 26 mei op de Sportboulevard in Dordrecht de show Urban Dynamics, waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad gaan ontdekken.

In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, aan bezoekers een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

Naast de regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories doen de toppers uit de grote wedstrijdgroep met onder andere de Papendrechtse Isa van Swieten en Sterre Petra in glansrollen.

Carwash op het ijs  en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel. Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers  zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IJskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek van Dordtenaar Nielson en vele anderen.

Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers te zien zijn wanneer ze onder andere de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse  restaurant bezoeken.

De aanvang van de show is om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers  Koenweg 10, Dordrecht. Toegangskaarten voor de tribune kosten 12,50 euro en tribune op het ijs 15 of 20 euro (met een pauze arrangement) en zijn te koop bij Karin's Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard. Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl.

Voor meer informatie: www.ddd-kunstrijden.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden