• De belanghebbenden bij de pendelbusdienst.
• De belanghebbenden bij de pendelbusdienst. Foto: Cees van der Wal

Wethouder Arjan Kraijo: 'Pendeldienst naar Kinderdijk verloopt buitengewoon'

Algemeen 191 keer gelezen

ALBLASSERDAM/KINDERDIJK • Wethouder Arjan Kraijo is positief over de eerste week waarin de pendeldienst, die bezoekers van het Alblasserdamse havengebied naar de molens van Kinderdijk brengt en haalt, draait.

"Het verloopt buitengewoon", stelde Kraijo dinsdagavond tijdens de commissievergadering. "Gisteren werden er 150 auto's geparkeerd waarvan de inzittenden met de bus naar Kinderdijk gingen. Ik hoop dat dit ertoe leidt dat men in Kinderdijk merkt dat de parkeeroverlast minder wordt."

Een boodschap waar Marko Stout (D66) met een knipoog nog wel een kanttekening bij maakte. "Afgelopen weekend ben ik naar drie Franse campers toegelopen en heb in mijn beste Frans gevraagd waar ze naar toe moesten. Uiteindelijk ben ik voor hen uitgereden naar de camperparkeerplaats. Aan de bebording in ons dorp om deze mensen wegwijs te maken, kan dus nog wel wat verbeterd worden."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden