Afbeelding

Thea Noordzij bij Soli Deo Gloria uit Alblasserdam

Algemeen 272 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Thea Noordzij is tijdens een feestelijke bijeenkomst van christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam op 3 januari benoemd tot erelid van de vereniging.

Thea is inmiddels ruim 40 jaar lid van Soli Deo Gloria en is naast het muziek maken bij de Melody Percussion Band al die jaren zeer actief geweest binnen de vereniging. Thea kwam op haar 31e voor het eerst in aanraking met de muziekvereniging toen haar zoon Edwin lid werd van de toenmalige drumband. Thea besloot om zelf ook lid te worden.

Thea was gedurende 14 jaar bestuurslid van Soli in de functie van tweede voorzitter. Thea was ook jarenlang betrokken bij de begeleiding van de jeugd, zowel op vrijdag bij de slagwerkers als op de dinsdagavond bij het opleidingsorkest. Ook heeft zij menig uur achter de naaimachine doorgebracht om de gehele vereniging van een passend uniform te voorzien. Thea was gedurende een groot aantal jaren de hoofdredacteur van  verenigingsblad De Solist.

Ondanks alle veranderingen en uitbreiding van de MPB in de afgelopen jaren bleef Thea de vereniging trouw. Sterker nog; ze bleef met inzet en enthousiasme meedoen.

Namens bestuur en leden mocht voorzitter David van Kwawegen als blijk van waardering de oorkonde aan Thea overhandigen, behorende bij het erelidmaatschap van de vereniging.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 9 uur geleden
• De kampioenen MA1, MB1 en JC1 samen.
Vier jeugd teams kampioen bij vv Flits uit Papendrecht Sport 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden