• Alexander Bot, Arjan Verloop, Gina, Herman en Robert Kanters.
• Alexander Bot, Arjan Verloop, Gina, Herman en Robert Kanters.

Ridderprint overgenomen door Verloop uit Alblasserdam

  •   233 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Per 1 januari 2019 heeft de Verloop groep uit Alblasserdam het bedrijf Ridderprint in Ridderkerk overgenomen.

Met deze overname wil de Verloop groep, bekend van onder meer Verloop Drukkerij en Goud PrintCenter, zijn aanbod verder vergroten. Alle arbeidsplaatsen binnen Ridderprint blijven behouden.

Ridderprint is al 25 jaar gespecialiseerd in het vormgeven en  produceren van proefschriften. Jaarlijks promoveren er circa 5000 promovendi en een groot deel van hen laat zijn/haar proefschrift verzorgen door Ridderprint. Ridderprint staat voor service en kwaliteit, maar dan zonder hoge kosten. Met duidelijke afspraken, goede begeleiding, een mooie vormgeving en kwaliteitsdrukwerk streeft Ridderprint naar 100% klanttevredenheid.

Kernwaarden
Ook na de overname door de Verloop groep blijft de naam Ridderprint bestaan. De medewerkers, gaan mee naar Alblasserdam, waar zij worden geïntegreerd binnen het team van Goud PrintCenter. De kernwaarden van Ridderprint, die uitstekend aansluiten op de kernwaarden van Goud PrintCenter, blijven hierdoor behouden. Ook blijft Robert Kanters, zoon van oprichter Herman Kanters, het gezicht van Ridderprint.

Mooie aanvulling
Arjan Verloop, directeur van de Verloop groep, is vanzelfsprekend blij met de komst van Ridderprint. "Voor Goud PrintCenter is de productie van proefschriften een mooie aanvulling op het bestaande pakket aan werk binnen de printmarkt. Ridderprint heeft zijn sporen verdiend en op deze fundamenten willen wij graag verder bouwen. Daarnaast passen de persoonlijke aanpak, de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van Ridderprint erg goed bij de Verloop groep. We zijn ook erg blij dat de zeer vakbekwame medewerkers van Ridderprint allemaal naar Alblasserdam komen."

Ridderprint-oprichter Herman Kanters draagt zijn bedrijf met veel vertrouwen over aan Verloop.

"Na 45 jaar neem ik afscheid van de grafische industrie. Met veel plezier en passie heb ik jarenlang samen met mijn vrouw Gina mijn werk mogen doen in deze dynamische markt.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }