<p>De vestiging van Toyota Schouten in Alblasserdam.</p>

De vestiging van Toyota Schouten in Alblasserdam.

(Foto: Aangeleverd)

Louwman Group neemt Toyota-dealer Schouten Alblasserdam over

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Na 52 jaar stopt Automobielbedrijf Schouten B.V. per 30 juni met het bedrijf te Alblasserdam en daarbij haar Toyota-activiteiten. De Toyota verkoop- en serviceactiviteiten en het personeel worden overgenomen door de reeds bestaande vestigingen van Louwman Toyota in Rotterdam en Dordrecht. 

De locatie in Alblasserdam krijgt een andere bestemming. Met deze overname geeft Louwman Group verder invulling aan de door hen gekozen netwerkstrategie.

Schouten is meer dan vijftig jaar actief in de regio als Toyota-dealer. Naast het dealerschap in Alblasserdam beschikt Schouten ook over een Toyota-vestiging en Vakgarage in Gorinchem. Deze twee laatstgenoemde vestigingen zijn geen onderdeel van de overname.

Continuïteit
Bert Schouten (Eigenaar Toyota-dealer Schouten): “Deze overname zorgt voor continuïteit. Ik ben blij dat dit tevens voor de medewerkers van Schouten Alblasserdam een kans biedt om zich aan te sluiten bij het solide familiebedrijf Louwman en dat onze klanten verzekerd blijven van uitstekende service.”

Marco Broere (Algemeen Directeur Louwman Dealer Group): “Deze overname is voor Louwman Group een uitstekende mogelijkheid om de krachten van twee mooie bedrijven en hun medewerkers te bundelen. Onze klanten kunnen we zo in die regio nog beter bedienen.” 

Hij vervolgt: “Het past dan ook naadloos in onze retailstrategie die gericht is op het benutten van schaalvoordelen en verdere professionalisering van de dienstverlening aan de klant. We kijken ernaar uit om alle klanten uit Alblasserdam te verwelkomen in Dordrecht of Rotterdam.”

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5