Foto: 123rf.com

Wandelen met het Alzheimercafé in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Alzheimer Café Papendrecht organiseert op donderdagavond 30 juni een wandeling, waarbij de deelnemers stapsgewijs stilstaan bij het goed zorgen voor zichzelf.

Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur. Het verzamelen is in het Odensehuis aan de P.S. Gebrandystraat 31 in Papendrecht.

John van der Sluis (wandelcoach vanuit Lopend Stilstaan) neemt de bezoekers op deze avond mee in een ontspannen, ervaringsgerichte wandeling. “Al wandelend staan we met elkaar stil bij hoe we op een goede manier de zomer in kunnen gaan. Door aandacht te geven aan jezelf, je energiebalans te bewaken en je grenzen aan te geven ( kortom, door goed voor jezelf te zorgen) kun je meer ontspannen zorgen voor je naaste met dementie.”

De wandeling is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het wandelplezier staat centraal. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men contact opnemen via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of door te bellen naar Sterk Papendrecht via 078-6154741.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en professionals.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5