• De theaterbrochure van De Willem.
• De theaterbrochure van De Willem. (Foto: Aangeleverd)

Start kaartverkoop nieuw seizoen Theater De Willem met voor ieder wat wils

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De voorpret kan beginnen en het volgende theaterseizoen wordt mooier dan ooit. Het nieuwe theaterprogramma staat al eventjes online en is reserveren voor Vrienden van Theater De Willem al mogelijk. Maar vanaf maandag 23 mei 09.00 uur is het voor iedereen dan ook echt mogelijk online kaarten te reserveren voor één van de voorstellingen die volgend seizoen te zien zijn in De Willem.

Er is keuze genoeg. Er zijn zelfs nog extra voorstellingen bijgeboekt. Het programma staat op www.theaterdewillem.nl.

Het aanbod in Theater De Willem is zeer gevarieerd met Youp van ’t Hek, diverse muzikale voorstellingen zoals Queen: The Story, Marlijn Weerdenburg, René van Kooten African Mama’s, Ocobar of de 3JS of voor de kinderen: Pim & Pom, Muk of misschien wel Assepoester van Van Hoorne Entertainment. Lachen is gegarandeerd bij Martijn Kardol, Freek de Jonge, Anne Neuteboom, Pieter Jouke of Jandino Asporaat. Volgens seizoen is er genoeg keuze voor iedereen. Bekijk het gehele programma op www.theaterdewillem.nl of via onze brochure.

Tijdens het drukken van de theaterbrochure ontving het theater nog meer leuke aanbiedingen van voorstellingen die volgend seizoen door het land toeren. Helaas zijn deze niet te vinden in de nieuwe theaterbrochure, maar staan ze wel op de website. Zo is het mogelijk om kaarten te reserveren voor cabaretier Henry van Loon, vrijdag 23 september 2022; ook Richard Groenendijk komt terug met de reprise van zijn voorstelling Voor Iedereen Beter, donderdag 2 februari 2023; en komen Yentl en De Boer langs met hun fantasierijke en muzikale programma Modderkruipers, woensdag 8 mei 2023.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5