Afbeelding
Foto: Bert Bons

Gym in de buurt op 20 mei in Alblasserdam

Algemeen 185 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op vrijdag 20 mei zal de 2e editie van de Nationale balkon beweegdag worden gevierd. Het team van ‘Alblasserdam Beweegt’ wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met een speciale editie zullen zij op die dag maar liefst vier locaties in Alblasserdam aan doen.

Alblasserdam Beweegt - Gym in de buurt (voorheen bekend van de balkongym) zal de wijk in gaan met een feestelijk gymprogramma waar iedereen aan mee kan doen. Het programma voor 20 mei a.s. is als volgt: 10:00 uur Kraanbaan (binnentuin),10:30 uur Het Anker (dakterras),11:00 uur Groene Zoom (op de stoep/straat) en 11:30 uur Tussen Pieter de Hoogh flat II & III (op de galerij of de stoep). Ook omwonenden kunnen op de genoemde locaties op de stoep meedoen.

Het samenwerkingsverband ‘Alblasserdam Beweegt’ van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en het ABC-Team zal in de komende zomerperiode ook nog andere laagdrempelige beweegactiviteiten organiseren waar men aan mee zou kunnen doen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de SWA via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden