Foto: Stock

Wijziging startpunt wekelijkse welzijnswandeling in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vanaf donderdag 19 mei zal de wekelijkse welzijnswandeling, die Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) samen met het ABC-team organiseert, starten vanaf Ieplaan 2 te Alblasserdam en dus niet langer vanaf Cortgene 20. De SWA gaat namelijk verhuizen naar het Brughuis (locatie oude bibliotheek).

Elke donderdag (behalve op Hemelvaartsdag) loopt een welzijnscoach van 10:00 tot 11:00 uur van de SWA een rondje door het dorp en belangstellenden worden uitgenodigd om mee te lopen. Minimaal een halfuur aaneengesloten bewegen, bij voorkeur in het groen, helpt om je fitter te voelen en je conditie te verbeteren. Tijdens het wandelen is er ruimte voor een praatje, soms een oefening en er zullen tips uitgewisseld worden over het ervaren van Positieve Gezondheid. Ook zal er soms een gastspreker worden uitgenodigd om mee te lopen.

Aanmelden is niet noodzakelijk en iedereen mag meelopen. Kleed je naar de weersomstandigheden, trek een paar gemakkelijke schoenen aan en wandel gezellig mee.

Er wordt elke donderdag gewandeld en vanaf 19 mei is het startpunt dus het Brughuis (locatie oude bibliotheek), Ieplaan 2 te Alblasserdam. Om stipt 10:00 uur gaat de wandeling van start, weer of geen weer. Meer informatie via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5