• Het interieur van Theater De Willem.
• Het interieur van Theater De Willem. (Foto: Kjell Betlem)

Theater De Willem weer open: ‘Wachten bezoekers met open armen op’

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht gaat vanaf donderdag 27 januari weer open.

Eindelijk was er gisteravond goed nieuws. Na een sluiting van vele weken en maanden en vanuit huis kijken naar allerlei vormen van online theater, kan iedereen uit Papendrecht en omstreken weer live genieten van verschillende voorstellingen voor jong en oud.

“Gewoon in het theater, zoals het hoort”, meldt het theater. “Vooralsnog wel met de nodige maatregelen, maar daar wordt het niet minder leuk op! Wordt het cabaret, muziek, toneel, dans, theatercollege of een familievoorstelling? Er is keuze genoeg voor iedereen.” Het programma staat op www.theaterdewillem.nl.

De medewerkers van het theater kunnen het nog bijna niet geloven, maar staan met open armen het theaterpubliek op te wachten. “De rumoerigheid, die verwondering bij een voorstelling of concert, de magie van het theater… Dat is waar we lang op hebben moeten wachten.”

Vanaf donderdag 27 januari is het dan zover. Muziekliefhebbers kunnen genieten van onder anderen Pater Moeskroen, Frank Boeijen, Her Majesty, Renée van Wegberg of The Bentleys.

Of een heerlijk avondje lachen kan bij Rob Scheepers, Lenette van Dongen, Jon van Eerd, Lebbis of Chris Verlaan.

Natuurlijk kan het theater ook niet wachten om de jongste bezoekers te verwelkomen. Zij kunnen kijken, luisteren en meezingen en dansen met Dirk Scheele, Pieter Konijn, De Prins van Oranje, VET Kindercabaret, Bumba of Bing. Genoeg keuze voor iedereen.

Bovenstaande namen zijn enkele van de vele namen uit het programma. Inmiddels is het programmaboekje veranderd door alle wijzigingen en annuleringen van de afgelopen tijd. Geadviseerd wordt om altijd op de website www.theaterdewillem.nl te kijken voor het actuele programma.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5