• De SWA organiseerde in het verleden al eens zomerwandelingen.
• De SWA organiseerde in het verleden al eens zomerwandelingen. Foto: Bert Bons

Duo Fit Parcours van start in Alblasserdam

Algemeen 499 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het ABC-Team en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseren op woensdag 26 januari samen met sportschool Global Fitness en gymnastiek vereniging KDO een ‘Duo Fit Parcours’ in Alblasserdam.

Om regelmatig bewegen in de buitenlucht te stimuleren, hebben de zojuist genoemde organisaties een leuke actie bedacht, het ‘Duo Fit Parcours’. Ze hopen hiermee juist ook ouderen of mensen die niet zo vaak naar buiten gaan aan te sporen om dat, gezellig samen met iemand anders, nu eens wel te doen.

Er kunnen in totaal zeven duo’s meedoen op zeven aparte starttijden tussen 09:30 en 10:30 uur. Aanmelden hiervoor is dus wel noodzakelijk. Het is de bedoeling dat elk duo op het aangegeven tijdstip een route- met stempelkaart bij de receptie van het gemeentehuis (de Rederij) ophaalt. Met de route- en stempelkaart op zak kan gestart worden met het ‘Duo Fit Parcours’.

Deelnemers volgen de pijlen op de routekaart en lopen een route van circa 1,5 kilometer. Onderweg moet regelmatig worden gestopt bij de aangegeven punten op de routekaart waar diverse oefeningen onder begeleiding worden aangeboden. Na het afronden van de oefening krijgen de deelnemers een stempel. Na de laatst behaalde stempel op de kaart lopen de deelnemers weer naar het startpunt, tevens de finish van het ‘Duo Fit Parcours’.

Bij voldoende belangstelling kan het ‘Duo Fit Parcours’ een week later nogmaals worden aangeboden. Aanmelden of informatie via Harro Beugelink via 078-2021220 of h.beugelink@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden