<p>&bull; De SWA organiseerde in het verleden al eens zomerwandelingen.</p>

• De SWA organiseerde in het verleden al eens zomerwandelingen.

(Foto: Bert Bons)

Duo Fit Parcours van start in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het ABC-Team en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseren op woensdag 26 januari samen met sportschool Global Fitness en gymnastiek vereniging KDO een ‘Duo Fit Parcours’ in Alblasserdam.

Om regelmatig bewegen in de buitenlucht te stimuleren, hebben de zojuist genoemde organisaties een leuke actie bedacht, het ‘Duo Fit Parcours’. Ze hopen hiermee juist ook ouderen of mensen die niet zo vaak naar buiten gaan aan te sporen om dat, gezellig samen met iemand anders, nu eens wel te doen.

Er kunnen in totaal zeven duo’s meedoen op zeven aparte starttijden tussen 09:30 en 10:30 uur. Aanmelden hiervoor is dus wel noodzakelijk. Het is de bedoeling dat elk duo op het aangegeven tijdstip een route- met stempelkaart bij de receptie van het gemeentehuis (de Rederij) ophaalt. Met de route- en stempelkaart op zak kan gestart worden met het ‘Duo Fit Parcours’.

Deelnemers volgen de pijlen op de routekaart en lopen een route van circa 1,5 kilometer. Onderweg moet regelmatig worden gestopt bij de aangegeven punten op de routekaart waar diverse oefeningen onder begeleiding worden aangeboden. Na het afronden van de oefening krijgen de deelnemers een stempel. Na de laatst behaalde stempel op de kaart lopen de deelnemers weer naar het startpunt, tevens de finish van het ‘Duo Fit Parcours’.

Bij voldoende belangstelling kan het ‘Duo Fit Parcours’ een week later nogmaals worden aangeboden. Aanmelden of informatie via Harro Beugelink via 078-2021220 of h.beugelink@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5