Afbeelding
Foto: Aangeleverd

OP kijkt terug op geslaagde bijeenkomst Jongerenplatform

Algemeen 123 keer gelezen

PAPENDRECHT • Onafhankelijk Papendrecht (OP) kijkt met veel genoegen terug op de bijeenkomsten die de partij heeft georganiseerd van het Jongerenplatform.

OP heeft zich de afgelopen bestuursperiode op deze wijze ingezet voor jeugd en jongeren. De partij was van mening dat veel goede ideeën werden gefrustreerd door een meerderheid in de gemeenteraad, die uitvoering van die ideeën in hun ogen tegenhield of onvoldoende steunde.

Vandaar dat Onafhankelijk Papendrecht een Jeugdplatform heeft opgericht om hier iets aan te doen en de situatie waarin Papendrechtse jongeren zich bevinden te verbeteren. De bijeenkomsten met het Jongerenplatform helpen OP bij de inventarisatie van goede en nieuwe ideeën van jongeren. De wensen van jongeren kunnen worden vertaald naar het verkiezingsprogramma voor de komende bestuursperiode 2022-2026. Onafhankelijk Papendrecht wil meer aandacht voor jongeren in de gemeente en zal daar een speerpunt van maken bij de komende verkiezingscampagne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden