Afbeelding
Foto: Stock

SWA organiseert lichtpuntjesactie in Alblasserdam

Algemeen 193 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) faciliteert de komende maanden een lichtpuntjesactie om de inwoners van Alblasserdam in deze onrustige tijd te bemoedigen en met elkaar te verbinden. De SWA wil dat doen aan de hand van een creatieve opdracht waar iedereen aan mee kan doen.

Tijdens de lichtpuntjesactie worden Alblasserdammers uitgenodigd om een bemoedigende, mooie of grappige tekst of tekening te maken op een mini canvas en die zichtbaar voor het raam te plaatsen. Zo kan iedereen met dit kleine gebaar voorbijgangers, wandelaars, de postbode en de krantenbezorger een hart onder de riem steken in deze donkere dagen. Dat kan dan toch net het lichtpuntje zijn dat iemand op dat moment nodig heeft.

De SWA stelt voor deze lichtpuntjesactie mini canvasdoeken (20x20cm) beschikbaar die tijdens kantooruren opgehaald kunnen worden bij de receptie aan het Cortgene 20 te Alblasserdam. Uiteraard is het leuk als foto’s van de lichtpuntjes worden ingestuurd zodat de SWA ze kan delen op social media. Meer informatie is te verkrijgen via 078-2021220 of door een mailtje te sturen naar Sabine op s.vandalen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Moederdag ontbijtactie in het westen van de Alblasserwaard Nieuws 18 uur geleden
•`Op de foto van links naar rechts: Aranne Brugman, Jasmijn Korevaar, Simone van der Tang (helaas uitgevallen door blessure) en Ivana Brugman.
Heppie Fietsers gaan Pieterpad in zes dagen fietsen voor Stichting Het Vergeten Kind Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden