• NRG Battles winnaars Daan Heijkoop (links) en Bboy HD.
• NRG Battles winnaars Daan Heijkoop (links) en Bboy HD. (Foto: Lorenzo Peneux)

Daan Heijkoop en Bboy HD winnen NRG Battles All Styles bij ToBe

  •   keer gelezen

DORDRECHT • Afgelopen zondag 21 november werd er flink gebatteld bij ToBe cultuurcentrum. Dansers showden hun spectaculaire tricks en moves in theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis in Dordrecht.


Er werd niet alleen gestreden om de prijzen, maar ook om het respect van de andere dansers en het publiek. De host van de dag was Christian van Dijk (breakdance docent).

Tijdens de 4e editie van de All Styles Battles was er een indeling in twee leeftijdscategorieën: Dansers t/m 12 jaar en dansers 13 t/m 20 jaar. DJ Don Dev zweepte met z’n beats de 35 dansers en het publiek op. Na heel veel spannende battles gingen uiteindelijk Daan Heijkoop (t/m 12 jaar) en Bboy HD (13 t/m 12 jaar) er met de winst vandoor. Zij verlieten het podium met 100 euro contant en een Goodiebag met items van Fier Skateshop, Kinepolis, Fennel Barbershop en Kinki Kappers.

Jury
Na de battles met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Juryleden waren Giorgio (la Familia), Karim (Karimoves) en Lil King.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5